Sagunt, ciutat de l’handbol

Si, està setmana es juga la copa Comunitat Valenciana a Sagunt, tant la final masculina com la femenina. Per història, per trajectòria, per sentiments… Sagunt és pot considerar com la capital de l’handbol valencià (de segur que Charlie em diu alguna cosa per no ficar Port de Sagunt!).

Està clar la importància del ALTOS HORNOS en la fundació de l’actual ASOBAL i com ha vertebrat durant aquests anys des de el Club Balonmano Puerto de Sagunto han format com a persones i esportistes a les diferents generacions de xiquets de la comarca.

També podem parlar del CP Jose Romeu i el Balonmano Sagunto, primer club de la ciutat en disputar competició Europea, recorde els viatges per l’estat espanyol i la alegria encoratjadora de Reme, Alonso, Luis, Jose Ramón…  I tants altres. I com ara és el Club presidit per Miguel Àngel Alegria qui vols tornar aquesta ilusió a la ciutat amb el Balonmano Morvedre. O el recent Alto Horno, o el Cronista Chabret o el Balonmano Sagunto masculí o el gran Toni Sarió amb l’handbol platja i els veterans…

De segur que em deixe gent però a que açò ens defineix com una capital de l’handbol… Estarem a l’altura?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *