Jo també sòc Vicent Martí, llaurador

Després de vore que Forúm Nova Economia a enviat una carta per disculpar-se del discurs de Vicent Martí que va acompanyar a Mónica Oltra. Li done el meu suport en la denuncià del maltractament que ha rebut l’Horta de València per part de la classe política, l’especulació i la banca. ‘L’horta de València és el baluard, la salut d’un poble. I eixe poble és el valencià’, diu. I avisa: ‘El País Valencià depèn de la salut de l’Horta. Dels seus professionals i de la política que facen vostès.’ com transcriu Vilaweb.

‘Els llauradors som maltractats. Els mercats municipals estan acabats perquè les empreses com Mercadona i companyia s’encarreguen d’eliminar-ho tot.’ Demana als polítics que reflexionin i facin política com cal, perquè ho tenen tot controlat i no deixen que intervingui la ciutadania.

Sols puc dir. Jo també sòc Vicent Martí, llaurador.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *