Compromís veu amb preocupació l’inici del curs escolar

Des de Compromís ens sumem a les preocupacions de la ciutadania respecte a l’inici del curs escolar en primària i secundària. I assumim com a nostres les reinvindicacions dels sindicats que han denunciat que el curs començarà mentres els alumnes estam matriculan-se i a dia d’avui els nomenaments d’interins que s’acaben de realitzar no donen per a planificar res als instituts.

Per altra banda Compromís no comparteix la publicació del curriculum en juliol sense marge de ser debatit, i el canvi de llibres en època de crisi que no permeten la reutilització i les families han d’invertir més de 120 euros de mitjana per alumne.

El col-lectiu nacionalista considera clau per a un bon desenvolupament de la formació lectiva tindre les infraestructures adeqüades i en açò suspen el Partit Popular el qual ha Sagunt té un obra per recepcionar, el Jaume I, un institut per construir, al barri dels Vents, i un aulari on els diners s’han perdut i ara han de donar explicacions al Banc Europeu d’Inversions. Aquest és el llegat d’Alfredo Castelló com a alcalde-diputat.

També Compromís ens sumem a les accions de la Plataforma per l’educació pública.

Posted from WordPress for Android

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *