Una Nova Governança: #imaginasagunt

unanovagovernançaHui inicie una sèrie de post relacionats tots amb el hastag #imaginaSagunt que ja vaig començar a fer servir fa unes setmanes per tal de poder parlar, imaginar, propossar, denúnciar, etc, en definitiva que coses podem aportar a la nostra ciutat, Sagunt, per a que puga crèixer. En aquest sentit en aquest blog crearé una secció anomenada de la mateixa manera on anirè introduïnt articles relacionats amb aquest tema. Articles per a bassar el projecte #imaginaSagunt i que siga una eïna tant en la internet com en el mòn real (en la 1.0 i en la 2.0).

Hem de partir de la base de que la concepció de ciutat ha canviat, jo sempre faig una reflexió hem passat de la CIUTAT a la CITY, hem globalitzat tots els processos i els comparem diariament a altres ciutat, perquè dia a dia poder vore a la tele, a internet o als diaris tota la informació referent a elles, en el nostre cas cal comparar-nos (parlem només de ciutats del País Valencià) amb Gandia, Paterna, Elx, Torrevieja, Benidorm… i és amb qui tenim que competir per a liderar, dins del nostre territori, les estratègies bàsiques per a avançar com a ciutat.

#imaginaSagunt cal apostar per la CITY, cal apostar per els seus veïns i veïnes, per les seues associacions, per les empreses i per els autònoms i emprenedors. I sobre tot cal apostar per la institució l’Ajuntament com a motor de canvi. I ací és on tenim que ficar més esforços per poder fer marketing de Sagunt i poder afavorir l’arribada d’empreses, events i nous veïns a la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *